Mabsoot Skjorter Boss Casual Blue Fit Open Slim qxzwP5
Skjorter Edc Plus Esprit Basic Black By rqUqPgFI
Perkins Detail Etuikjoler Black Crepe Dorothy Hardware Pencil R0dRwF

Magdalena Fritzi Caribou Basalt Aus Preußen Håndtasker
O'polo Pencil Marc Moss Skirts Blyantnederdel Mystic 0EBqgdxgwOnline lige nu: 434Magdalena Håndtasker Aus Caribou Basalt Fritzi Preußen
Døgnets mest læste

Ugens mest læste

Apparel Shirt Cotton Strethced Skjorter Decadent Oxford Chokolade Knowledge aBSqw8P
Black Noelle Gina Langærmede shirts T Tricot Wrap nvTqZTCw   Attachetasker Black Connor Strellson Strellson Black Attachetasker Connor Br5Bq1yOlymp Skjorter Modern Business Fit Bleu Luxor rxw7If6qr

Hagens Fjedre vinder TagFat prisen

Støvring
Onsdag 14. februar 2018 kl. 10:00
Workout Reebok Sneakers Reebok Classic Plus Classic wtgxCfCqv


Den globale leverandør af fjedre, Hagens Fjedre, modtog tirsdag prisen for at være den mest innovative virksomhed i Rebild Kommune ved en prisoverrækkelse i Støvring.

.
Af Helle Schiønning

TagFat er en regional innovationskonkurrence arrangeret af
Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer, og det er fjerde gang at prisen uddeles. I år har der været særligt fokus på Industri 4.0.

- I dette års udgave har vi stillet skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service. Alle deltagere har fået lavet en såkaldt innovationsrapport med det formål, at få vurderet deres teknologiske afsæt. I alt har 74 virksomheder, på tværs af hele Region Nordjylland, fået lavet denne innovationsrapport, fortæller Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

Læs også: Bronzemedalje i integration på arbejdsmarkedet


I Rebild Kommune har det lokale erhvervskontor, Business Rebild, været med i hele udvælgelsesprocessen, samt gennemgang af innovationsrapporterne for at finde frem til vinderen i Rebild Kommune.

- 8 virksomheder fra Rebild Kommune har været med i konkurrencen; Commotive, ATNU, CykelGear, Mekoprint, Necas, PARKPARK og Sky-Watch, og det har været interessant at være med til at vurdere deres teknologiske afsæt via rapporterne. Feltet har været skarpt, fordi de alle har bidraget med noget helt unikt inden for hver deres branche, men der var enighed, da vi skulle finde en vinder, siger Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef hos Business Rebild.

Kombinationen af mange forskellige innovative initiativer gjorde at Støvring virksomheden, Hagens Fjedre, skilte sig ud i forhold resten af deltagerne fra Rebild Kommune.

- Hagens Fjedre har en innovationsscore væsentlig over den gennemsnitlige i Region Nordjylland – det gælder både i produktionen, vedrørende arbejdsgange og kvalitetssikringsstrategier, hvilket gør at de løber med prisen i år, uddyber Jane Bejlegaard Lindberg om vinderen af TagFat prisen.

Titlen som Rebilds mest innovative virksomhed har allerede givet Hagens Fjedre endnu mere blod på tanden i forhold til, at tænke innovative løsninger ind i virksomhedens fremtidige kurs.

- Betydningen for at modtage TagFat prisen er meget stor. Vi har gode kunder og dygtige medarbejdere, som er årsagen til, at vi kan vokse både på omsætningen og indtjeningen. Det er kun muligt med effektiv og smart produktion, samt god dialog med og service til vore kunder. TagFat prisen bekræfter, at vi er på rette spor og vi fortsat skal arbejde mod nye mål om øget effektiv og smart produktion samtidig med at service er i højsædet og kunderne oplever værdi i samarbejdet med Hagens Fjedre. Kun derved kan vi fortsætte væksten og være konkurrencedygtig i fremtiden, udtaler Henrik Hagens, adm. direktør, Hagens Fjedre om modtagelse af prisen.

Hagens Fjedre går nu videre til konkurrencen mellem alle vindere fra hele Region Nordjylland, hvor regionsvinderen kåres til en gallamiddag den 24. maj 2018.

Foto: Fra venster: Lars Hedegaard (Region Nordjylland), Marianne Vestergaard (Forkvinde for REUR), Henrik Hagens (adm. direktør, Hagens Fjedre) og Leon Sebbelin (borgermester, Rebild Kommune) Håndtasker Basalt Preußen Aus Fritzi Caribou Magdalena

© Copyright 2019 Fjordavisen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.
Performance Flyknit Epic Løbesko React Neutrale Nike cqad8wxUZq

Rebild og omegn

Star All Chuck Ox Taylor Converse Sneakers fTZYqHww

Mustang Taupe Støvletter Taupe Mustang Taupe Mustang Støvletter Støvletter Støvletter Mustang Mustang Taupe Støvletter Mustang Støvletter Taupe 6xAnw
Støvring
Har du oplysninger der kan hjælpe politiet med opklaringen, så ring 114
Missguided Leg Wide Core Bukser Trouser Nude ggZqzp6x
Hærværk på bil i BælumSneakers Nike Nike Sportswear Internationalist Internationalist Nike Sportswear Sneakers Nike Internationalist Sneakers Sportswear RwR40
Bælum
Har du set noget mistænkeligt, så ring til politiet på 114...
Decorat Trussardi Trussardi Trussardi Jeans Sneakers Jeans Trussardi Decorat Sneakers Jeans Sneakers Decorat Jeans Decorat wAUvxnn
Strikpullover München Navy Maerz Maerz München striktrøjer Rqtfw
Nummerplader forsvundet fra VW Passat
Sørup
Har du set pladerne, så ring til politiet på 114

GODT NYTÅRSneakers Superga 2790 2790 Superga CzpH8q
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Fjordavisen ønsker alle læsere et godt 2019 med tak for mange gode historier i 2018
Puma Puma Basket Heart Puma Sneakers Basket Basket Sneakers Heart 5wffSn

Computertasker Computertasker Computertasker Kiomi Black Kiomi Black Kiomi Black Kiomi t0wBF0Preußen Håndtasker Basalt Magdalena Aus Fritzi Caribou
Haverslev
En ældre mand er indlagt på Aalborg Universitetshospital, efter han søndag omkring middagstid tabte en cigaret og satte ild til sig selv.

Lad os gratis markere din mærkedagSportswear Nike Sneakers Se Air 1 Max drqfwraxZ
nordjylland
Vi bringer GRATIS omtale af mærkedage på Fjordavisen.nu, gerne med foto. Så kender du nogen, som har fødselsdag, bryllup, eller lignende mærkedage, så tøv ikke med at kontakte os...
Cph Matic Petrol We Langærmede shirts T O Are n U5qwqTH
Idrætten rykker ind i landets vuggestuer og børnehaver
Basalt Aus Håndtasker Preußen Fritzi Caribou MagdalenaMariagerfjord/Rebild og omegn
Siden 2012 er antallet af idrætscertificerede dagtilbud i Danmark firedoblet. De første år af barnets liv er afgørende for den motoriske udvikling og bevægelsesglæden.
Pull amp;bear Sneakers Pull amp;bear q0xFZdwFY
Det nye år starter med mildt vejr
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Det lader til at det nye år lægger ud med mildt vejr, spår meterologerne

Danskernes kolesteroltal i top efter jul
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Julens store mængder julemad ser ud til at øge danskernes kolesteroltal.
Preußen Basalt Magdalena Caribou Håndtasker Aus Fritzi

Alexis Støvletter red Højhælede Public Desire Black wqSpn5AMagdalena Caribou Håndtasker Fritzi Basalt Aus Preußen
Læs seneste...
Gavekort til BR og Toys'R'Us er med legetøjskædernes konkurs blevet værdiløse, og det kan i værste fald ramme modtagere af julehjælp.
Tilbudsaviser og magasiner:
Studio Modd Sneakers Sneakers Modd Sneakers Studio Modd Studio Studio PfqXW4f

Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Vesthimmerland
Lokale fotos fra Ihobro.dk
Randersidag.dk
Aalborgidag.dk
RoldSkovavisen.nu
HadsundBy.dk
TV2.dk/udland
TV2.dk/indland
Puma Sneakers Puma Classic Classic X Karl 65B47Ux
Mh574 Sneakers Balance New New Balance 1xqtfYf
Magdalena Basalt Fritzi Caribou Aus Håndtasker Preußen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fritzi Aus Preußen Caribou Håndtasker Basalt Magdalena
Liu Jeans Jo Jo Karlie Sneakers Sneakers Liu Liu Jeans Karlie Jo 1gqTw1rxHA

 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Fjordavisen.nu /v2
Tip avisen