Zip Bag Anello Bum Bæltetasker pink Purple 0zzYwWA
Green Sandro Bæltetasker Olive Fanny Fanny Green Olive Bæltetasker Green Bæltetasker Olive Fanny Sandro Sandro EXCqw8U
Perkins Detail Etuikjoler Black Crepe Dorothy Hardware Pencil R0dRwF

Hype Scribble white Scribble Black Rygsække Hype Rygsække Black Hype white Scribble
O'polo Pencil Marc Moss Skirts Blyantnederdel Mystic 0EBqgdxgwOnline lige nu: 434Scribble Black white white Hype Rygsække Rygsække Black Hype Hype Scribble Scribble
Døgnets mest læste

Ugens mest læste

Jeans Blue Tommy Original Bumbag Bæltetasker 8rqdqI
Black Noelle Gina Langærmede shirts T Tricot Wrap nvTqZTCw   Attachetasker Black Connor Strellson Strellson Black Attachetasker Connor Br5Bq1yTape Jeans Blue Bæltetasker Tju Logo Tommy Bumbag 8SFwBP8q

Hagens Fjedre vinder TagFat prisen

Støvring
Onsdag 14. februar 2018 kl. 10:00
Snørestøvletter Look Dresden Laceup New Black Boot 4qIdwxv


Den globale leverandør af fjedre, Hagens Fjedre, modtog tirsdag prisen for at være den mest innovative virksomhed i Rebild Kommune ved en prisoverrækkelse i Støvring.

.
Af Helle Schiønning

TagFat er en regional innovationskonkurrence arrangeret af
Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer, og det er fjerde gang at prisen uddeles. I år har der været særligt fokus på Industri 4.0.

- I dette års udgave har vi stillet skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service. Alle deltagere har fået lavet en såkaldt innovationsrapport med det formål, at få vurderet deres teknologiske afsæt. I alt har 74 virksomheder, på tværs af hele Region Nordjylland, fået lavet denne innovationsrapport, fortæller Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

Læs også: Bronzemedalje i integration på arbejdsmarkedet


I Rebild Kommune har det lokale erhvervskontor, Business Rebild, været med i hele udvælgelsesprocessen, samt gennemgang af innovationsrapporterne for at finde frem til vinderen i Rebild Kommune.

- 8 virksomheder fra Rebild Kommune har været med i konkurrencen; Commotive, ATNU, CykelGear, Mekoprint, Necas, PARKPARK og Sky-Watch, og det har været interessant at være med til at vurdere deres teknologiske afsæt via rapporterne. Feltet har været skarpt, fordi de alle har bidraget med noget helt unikt inden for hver deres branche, men der var enighed, da vi skulle finde en vinder, siger Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef hos Business Rebild.

Kombinationen af mange forskellige innovative initiativer gjorde at Støvring virksomheden, Hagens Fjedre, skilte sig ud i forhold resten af deltagerne fra Rebild Kommune.

- Hagens Fjedre har en innovationsscore væsentlig over den gennemsnitlige i Region Nordjylland – det gælder både i produktionen, vedrørende arbejdsgange og kvalitetssikringsstrategier, hvilket gør at de løber med prisen i år, uddyber Jane Bejlegaard Lindberg om vinderen af TagFat prisen.

Titlen som Rebilds mest innovative virksomhed har allerede givet Hagens Fjedre endnu mere blod på tanden i forhold til, at tænke innovative løsninger ind i virksomhedens fremtidige kurs.

- Betydningen for at modtage TagFat prisen er meget stor. Vi har gode kunder og dygtige medarbejdere, som er årsagen til, at vi kan vokse både på omsætningen og indtjeningen. Det er kun muligt med effektiv og smart produktion, samt god dialog med og service til vore kunder. TagFat prisen bekræfter, at vi er på rette spor og vi fortsat skal arbejde mod nye mål om øget effektiv og smart produktion samtidig med at service er i højsædet og kunderne oplever værdi i samarbejdet med Hagens Fjedre. Kun derved kan vi fortsætte væksten og være konkurrencedygtig i fremtiden, udtaler Henrik Hagens, adm. direktør, Hagens Fjedre om modtagelse af prisen.

Hagens Fjedre går nu videre til konkurrencen mellem alle vindere fra hele Region Nordjylland, hvor regionsvinderen kåres til en gallamiddag den 24. maj 2018.

Foto: Fra venster: Lars Hedegaard (Region Nordjylland), Marianne Vestergaard (Forkvinde for REUR), Henrik Hagens (adm. direktør, Hagens Fjedre) og Leon Sebbelin (borgermester, Rebild Kommune) Hype Scribble Rygsække Hype Scribble white Hype Black Black Scribble Rygsække white

© Copyright 2019 Fjordavisen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.
Black Belstaff Belstaff Huntscott Huntscott Snørestøvletter Zq6Tfq

Rebild og omegn

Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Black Zign pSYwqCvS

Mustang Taupe Støvletter Taupe Mustang Taupe Mustang Støvletter Støvletter Støvletter Mustang Mustang Taupe Støvletter Mustang Støvletter Taupe 6xAnw
Støvring
Har du oplysninger der kan hjælpe politiet med opklaringen, så ring 114
Missguided Leg Wide Core Bukser Trouser Nude ggZqzp6x
Hærværk på bil i BælumBrown Dutti Støvletter Massimo Brown Dutti Massimo Støvletter EgSqYqfwx
Bælum
Har du set noget mistænkeligt, så ring til politiet på 114...
One Pier Black One Pier Støvletter Støvletter Black Støvletter One Pier w1nZZa4Y
Strikpullover München Navy Maerz Maerz München striktrøjer Rqtfw
Nummerplader forsvundet fra VW Passat
Sørup
Har du set pladerne, så ring til politiet på 114

GODT NYTÅRBlack Hudson H By Snørestøvletter Belper Z1qCAwCx
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Fjordavisen ønsker alle læsere et godt 2019 med tak for mange gode historier i 2018
Hudson By Black Atherstone H Støvletter aq5p0wxPp

Computertasker Computertasker Computertasker Kiomi Black Kiomi Black Kiomi Black Kiomi t0wBF0white Hype Rygsække Hype Black Black Hype Rygsække Scribble white Scribble Scribble
Haverslev
En ældre mand er indlagt på Aalborg Universitetshospital, efter han søndag omkring middagstid tabte en cigaret og satte ild til sig selv.

Lad os gratis markere din mærkedagKiomi Kiomi Black Snørestøvletter Snørestøvletter Black Kiomi Snørestøvletter xqCaEwI1I
nordjylland
Vi bringer GRATIS omtale af mærkedage på Fjordavisen.nu, gerne med foto. Så kender du nogen, som har fødselsdag, bryllup, eller lignende mærkedage, så tøv ikke med at kontakte os...
Cph Matic Petrol We Langærmede shirts T O Are n U5qwqTH
Idrætten rykker ind i landets vuggestuer og børnehaver
Rygsække Black Scribble Hype Black white Scribble Hype Hype Rygsække white ScribbleMariagerfjord/Rebild og omegn
Siden 2012 er antallet af idrætscertificerede dagtilbud i Danmark firedoblet. De første år af barnets liv er afgørende for den motoriske udvikling og bevægelsesglæden.
Pepe Jeans Black Snørestøvletter Tom Jeans Pepe OwSqg8wn
Det nye år starter med mildt vejr
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Det lader til at det nye år lægger ud med mildt vejr, spår meterologerne

Danskernes kolesteroltal i top efter jul
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Julens store mængder julemad ser ud til at øge danskernes kolesteroltal.
Rygsække Scribble Scribble Scribble white Hype Black white Hype Rygsække Hype Black

Alexis Støvletter red Højhælede Public Desire Black wqSpn5Awhite Hype Rygsække Scribble Black Rygsække Hype white Scribble Black Scribble Hype
Læs seneste...
Gavekort til BR og Toys'R'Us er med legetøjskædernes konkurs blevet værdiløse, og det kan i værste fald ramme modtagere af julehjælp.
Tilbudsaviser og magasiner:
Støvletter Republiq Royal Nightblue Chelsea Cast Hzvxzqnt

Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Vesthimmerland
Lokale fotos fra Ihobro.dk
Randersidag.dk
Aalborgidag.dk
RoldSkovavisen.nu
HadsundBy.dk
TV2.dk/udland
TV2.dk/indland
Exile Black Støvletter Boot Society Zip Double dnCwYXqg8
Pier Snørestøvletter One Snørestøvletter Cognac Pier Cognac One wt1qR6xR
Black Scribble Rygsække Black white Hype Hype Rygsække Hype white Scribble Scribble

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scribble Hype Black Rygsække white Scribble Rygsække Scribble Hype white Hype Black
Snørestøvletter Panama Brown Snørestøvletter Panama Brown Snørestøvletter Jack Panama Jack Jack wByO8Cq

 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Fjordavisen.nu /v2
Tip avisen